Monday, March 26, 2007

Book for Andreja

A couple of weeks ago I and Dean Dubokovič shot a book for Andreja Jernejčič. She runs a show Sijaj on TV Pika. As you can see she's not only beautiful, but also very photogenic and easy-going, so working with her was a joy (what I can't say for some famous - mostly "famous" ofcourse - models, miss something etc, with which we had a lot of sessions this month).

I took all the shots in D&D studio with Nikon D2Xs. Hell, I'm getting yellow:)...




8 comments:

Gašper Trampuš said...

in kako je kaj delat z digitalnim nikonom v primerjavi z canon-om ???

Lenart Senica said...

nikon, nikon, nikon :P

super simpatična je tale pupa. ena izmed bolj simpatičnih tvojih se mi zdi:)

Pero said...

Gašper: orodje je orodje. Meni prav fino, sploh ker imam na voljo tudi 85 1.4, ki je optično in konstrukcijsko super. Le med ostrenjem je bolj glasen, ampak ni panike.
D2Xs mi je malo pretežek, sem ga imel v soboto na poroki za ene 15 minut, pa mi je že malo presedal, 350D rox:D. Isto kot Canonova serija 1 pač, cegel.

lenyn: ja super simpatična punca, naravna in preprosta - kot sem napisal so te "slavne" kdaj high in ošabne, čeprav moram rečt da je večina fajn za delat. Sploh Iris - hudo zgleda, hudo pozira, fajn punca tako za delat kot za pogovor, sva udarla ene mini sešnček po tem ko smo naredil "uradni del". Ona je pa res top model.

Matjaž Očko said...

stari... odlično osvetljeno, full dober model...
iris? em.. mulej?? :O pokaži!!! hehe
ps: da boš pa ti kdaj delu take pocukrane, si pa ne bi mislu, ko si tak šimfal ta stil, hehe.... ampak good, zelo kvalitetno narejeno... kmalu boš kot asistent povozu večino pro fotografov :)

Pero said...

Matias: ne morem od Iris, more prej odobrit (pa niti nism je hotu zanč gnjavt s tem ker se ji je mudilo). Pa njo bi res objavil če bi mela orng sešn, tko da potegnem optimum ven, ne tm 30% kokr loh v 5-10 minutah.

Ja cukr pa more bit pri komerciali (ponavadi) in bookih. Sicer valda ne fotkam tako zase (ventilator pa te poceni triki).

No tnx za kompliment, mi pomen velik, če ga slišm od tebe:).

Marta L. said...

Čestitke za tvoje fotke - nasplošno, samo tale sesion pa res ni najboljši - preveč spominja na Dubokoviča ;))

maja said...

yo, spet si dobr spedenu. najbolj všeč prva. :)

Miro said...

Prva tudi meni seka, res žari.