Tuesday, March 20, 2007

Erotica 4 exhibition: Polet covers

After 5 years of publishing fine art nude photos on the cover of polet, the editor/management of Delo, decided to change the theme of their covers. So gallery Photon and polet decided to organise an "Erotic photography saloon". You've probably guessed by now, that I'm one of the authors of exhibited photographs (why else would I even bother with posting this news;).

You're welcome on grand opening of the exhibition on 22.3.2007 at 20h.

8 comments:

Matjaž Očko said...

uff bravo!! škoda, ker ne bom utegnil priti zaradi obveznosti v tušu... :(
stari, full dobr - ima, da nardiš reportažo! ;)

Pero said...

Hehe, ja valda, glih da se mi še s tem ubadat:). Glej POP TV, bomo gor;).

Miro said...

Kaj so vas skenslali?

Škoda, meni se zdi, da ste dobro delali.

Pero said...

Jah nov urednik, nov veter...čeprav je napisal v svoj prvi uvodnik (če se prav spomnim), da bo manj aktov oz da bo več poudarka na drugih zvrsteh, ne pa, da se čisto skensla.

Vsekakor škoda, mislim da smo prej gledali veliko boljše naslovnice (pa ne zato, ker so me odrezali od objav, gledam skozi oči publike, te priloge).

Zgleda, da bo jutri še zadnji akt na naslovnici - in v čast mi je, da bo ravno moj.

maja said...

hmmm... men se zdi, da so bili nekateri akti res, kot si mi enkrat napisal, za na porno ne-vem-kaj-že. sicer pa tvoji vem, da niso bli taki.

Pero said...

maja h: ja, samo nisem mislil vsebinsko, ampak na izgled modela (ogromni silikoni, poblanžirani lasje, pač lutka). No vsebinsko edino to da je bila enkrat ena totalno nezanimiva - ubistvu mava v mislih eno dotično naslovnico.

maja said...

ja ja. ej, hmmm. tele nov urednik je pa mal zaj*** že 2. tale naslovka. :) sicer pa je ZAKON - !!! -, ej: moj kolega si jo je kar ne steno nepopal, že ko je bila prvič objavljena. :)) bo mogel videt izraz na obrazu njegove punce, ki je pol to vidla na steni. :))) skratka tale je res TOP OF ALL!!

Anonymous said...

Private Fotzen

amateurs sex

PrivateCams