Thursday, April 26, 2007

A bit fed up...

With model photography. I'm glad for the first time in my life that a session is going to be postponed (from tomorrow to tuesday or wednesday). I've photographed so many girls this week (3 editorials with 5 girls and session with Brina which you've already seen), I usually have that many sessions in a month or two (or even more), not in a week.

But I do look forward to shot this session next week, I just need a few days off. Besides that, I'll probably get a real nice peace of glass next week, so I have another good reason for postponement of the session. I'll also get Canon 1Ds mkII again next weekend, so I'll have a killer combo for the next weekend if all goes according to plan. I'll keep you posted.

4 comments:

RokoR said...

le glej da nas boš obvešču;)
radi beremo tvoje dogodivščine hehe

Peter Bernik said...

To je pa lepo slišat:).

OLKI said...

Počasi se postavi v vrsto za MkIII. Eden je že tu!

Drugače pa imaš sedaj čas malo pokrajinske fotkat,,,hahahah

Peter verjemi, tudi jaz te rad spremljam, kar mi ni všeč je le to, da imaš blog angleški. Samo to je itak odločitev z razlogom...hehehe in zato sprejemljiva.

Peter Bernik said...

Olki: mkIII ni zame. Itak ga ne bi niti 10% izkoristil, ker ne fotkam športa. Pa še cegel je, ceglov pa ne maram.

Pokrajine? Huh, to si pa ne morem predstavljati;).

Ja res jz razlogom pišem v angleščini razlogom, trenutno sicer niso ravno "močni", je pa vsako toliko časa kakšen "sunek". Če vsako leto zaslužim za en dober objektiv ali pa za pol 5Dja, je pa tudi ok (zaenkrat je moja investicija v 85 1.8 že povrnjena). Pa še malo treniram angleščino. Vi pa tudi - se pravi da vsem delam uslugo, bwahaha.