Friday, July 27, 2007

Are you a risk taker?

Do you do risky, sometimes stupid things in your life? Or when you're taking photos?

Here's one that would qualify. Taking portraits of the most unpredictable and dangerous big cat in Ljubljana ZOO with a 18 mm lens. She's the only one that I was afraid to cuttle (another risky thing to do, but I can't show you that). Image is ofcourse uncropped (most of you already know that because of visible wide angle distortion):

5 comments:

Anonymous said...

maš pa jajca :) adrenalin buta :) jst se pa upam na avtomobilističnih dirkah postavt na kraj, kjer avtomobil z lahkoto odnese :)

Elvis O. said...

Ti pa si malce preveč upaš :) ja js se trudim reskirat pri divjih prascih pa ne uspe vedno, je treba nemalokrat bežati brez fotografije :(

Sem pa tudi rise iskal v naravnem okolju pa nič sreče do zdj.

Anonymous said...

No da ti še kle komentar napišem. Lohk priznam da nism na tak način še reskirov. Dober si, pa fotka tut.

;)

Pero said...

Tnx boysi.

No ja fotka, roko na srce, res ni nič posebnega, se mi je šlo bolj za point posta. Ok je zanimiva zaradi širokega kot zajema, ker takih res ne vidiš veliko, so ponavadi 200, če ne celo 500mm+. Je pa tudi težko tako narediti dobro, ker pač daš na centralno točko ostrenja in usmerjaš na blef. Ker kit objektiva mi ni tako zelo škoda, sploh če bi naredil kakšno hudo fotko, medtem ko se brez očesa ne bi rad vrnil hehe - ja kremplji od te muce so res dolgi.

Anonymous said...

aja... reskirat ni fajn ;)
video iz GHD Ilirska Bistrica http://shrani.si/index.php?kaj=ogled&slika=buba156ta.mpg tisto črno na tleh je fototorba... k sreči počila le sončna zaslonka (notri je mel še objektiv in fleš + drobnarije)